19.7.2008 Yhdestoista kilpailupäivä

Grande finale! Viimeinen kilpailpäivä valkeni sumuisena. Aamuyhdeksän jälkeen aurinko kuitenkin poltti sumun pois ja vuorten rinteillä alkoikin saman tien näkymään cumuluksia. Suuri ilman kosteus enteilee sadekuuroja tälle päivälle vaikka briefingin virallinen osuus ei tätä erityisesti korostanutkaan.

Kaikille luokille kunnon tehtävät:
 - Maailmanluokka 260,8 km
 - Kerholuokka 335,6 km
 - Vakioluokka 395,7 km
Hinaukset ilmoitettu alkamaan vasta klo 13:00.

- Antti -

Kaikki pojat ovat lähteneet reiteilleen. Kentältä katsottuna mukavan näköistä termiikkikeliä pohjien ollessa noin 1800 QNH.

-Jari-

Päivän parhaan suomalaissuorituksen takana oli jälleen Juha, joka kokemuksensa turvin lensi hienosti kolmanneksi ja nosti itsensä kokonaistuloksissa sijalle 16. Antilla oli vaikeuksia toisella neljänneksellä ja ryhmä, jonka mukana hän tuolla kohtaa lensi hajaantui ja osa laskeutui takaisin Rietiin. Antti lensi ehtävän läpi mutta jäi ajallisesti kärjelle huomattavasti. Tämä pudotti Antin lopulta yhteispisteissä 19. sijalle.

Kerholuokassa Junnu ja Jokke lensivät jälleen mainiosti ollen päivätuloksissa 10. ja 14. joten molemmat nousivat hieman yhteispisteissä. Junnun lopullinen sijoitus yhteispisteissä oli 18. ja Joken 29.

Maailmaluokassa Asko laskeutui peltoon viimeisenä päivänä 191,8 km lennon jälkeen. Askon sijoitus yhteispisteissä oli lopulta 14.

Sivu päivitetty 21.7.2008 klo 23:45 / AK

powered by eMedia