16.7.2008 Yhdeksäs kilpailupäivä

Aamun briefingissä Juha kävi pokkaamassa palkinnon eilisestä päivävoitosta. Onnea!Juhan päivävoitto

Keli saman tyyppistä kuin eilen, ehkä hieman vähemmän pilviä ja osa matkasta kuivaa kuten eilen. Tehtävät normaalit Rieti tehtävät ensin kaakkoon sitten pohjoiseen ja sieltä suoraan kotiin. Hinaukset alkaa klo 12.

 -Antti-

Tehtäviä lyhennettiin vajaat 100 km kaikilla luokilla. Hinaukset päästiin aloittamaan klo 13.35. Kuivaa keliä näyttäisi olevan, pohjoiseen ehkä tulee kumpiaisia. 

-Jari-

Päivä oli hyvin vaikea, pitkät liidot nostojen välillä aivan tyynessä ja kuitenkin paikoitellen tarjolla oli hyvääkin nostoa. Kerholuokassa Jokke ja Junnu sinnittelivät mainiosti maaliin sijoilla 19. ja 20. ja vahvistivat asemiaan kokonaispisteissä. Vakioluokassa oli paljon maastolaskuja ja valitettavasti Juha joutui myös jäämään Celanon kentälle laskuun. Antti lensi hienosti vaikeat paikat saksalaisen päivävoittajien kanssa kimpassa, eli ennakkoon laaditun taktiikan mukaisesti, ja pääsi maaliin 103,2 km/h vahvistaen näin asemiaan yhteispisteissä. Vaikeat olosuhteet koituivat myös maailmanluokassa Askon kohtaloksi runsaat 60km ennen maalia.  

Sivu päivitetty 17.7.2008 klo 11:14 (GMT+2)

powered by eMedia